Casa de vanzare in Alba Iulia, langa Poarta I a Cetatii (ID: 4358)

198 000 EUR

Caracteristici:

Vizualizari:3825

ID: 4358

Judet: Alba

Locatie: Alba Iulia

Suprafata construita: 472 mp

Suprafata teren: 620 mp

Camere: 10

Informatii generale:

Numar camere: 10

Numar bai: 5

Confort: Confort 1

Numar bucatarii: 1

Numar balcoane: 1

Descriere:

Situata intr-o zona excelenta a orasului, aproape de Poarta I a Cetalii Alba Carolina, casa se distinge prin stilul arhitectural brancovenesc impunator. Ideala atat pentru rezidenta cat si pentru office sau alte activitati private (clinica, birouri).Casa structurata D+P+M, face parte dintr-un duplex si este compusa din 10 camere, cinci bai o bucatarie, un garaj, un balcon si o pivnita, construita pe un teren de 620 mp.

Demisolul este compus dintr-un hol care face trecerea catre o bucatarie, o baie, un birou si camera tehnica. Din anticamera spatioasa de la parter ajungem in livingul primitor cu semineu, in dinningul cu iesire pe balcon si in cele doua dormitoare luminoase. Parterul este completat de un grup sanitar o uscatorie si o terasa pavata cu marmura. Scarile placate cu lemn masiv ne conduc la mansarda care poate functiona ca un apartament separat, cu vedere spre catre poarta I si a II a Cetatii. Aici gasim un living generos, doua dormitoare, doua bai si un birou.

In curte mai exista o constructie independenta de cladirea principala formand o garsoniera urmata de un garaj si o pivnita mare si aerisita. Pe aleea ce duce spre curtea din spatele casei gasim pomi si plante ornamentale un lac in miniatura, urmat de un foisor cu bar si barbeque, terasa acoperita si spatiu de relaxare pentru copii.

Printre dotarile si finisajele casei amintim centrala termica pe gaz, semineul pe lemne, parchetul din lemn masiv.

Proprietatea este amplasata pe o strada cu trafic redus, cunoscuta pentru casele exclusiviste, aproape de principalele atractii turistice, puncte comerciale si de transport. Posibilitate achizitionare intreg duplexul.


Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 4358 pe www.casealba.ro

Dotari interioare:

true  Aer conditionat  true
true  Are subsol  

Utilitati:

Microcentrala
Apometre
Contor gaz
Curent
Apa
Gaz

Dotari exterioare:

Balcon
Gratar true
Garaj
Canalizare

Finisaje:

Parchet
Gresie
Faianta

Detalii imobil:

true  Acoperis  

An constructie: 1976

Structura de rezistenta: Caramida

Tip acoperis: tigla

Contactati-ne:

Istina
0740214410

Curs valutar