Casa de lux de vanzare in Alba Iulia - Cetate

550.000 €

Descriere

Daca va doriti o proprietate de lux care sa va satisfaca orice asteptare in ceea ce priveste aspectul, confortul, siguranta si locatia, atunci aceasta vila situata in Alba Iulia, cartier Cetate este ceea ce trebuie sa alegeti!

    Cu o suprafata utila de 380 mp, proprietatea este construita in anul 2010, renovata in 2015, detine demisol, parter, etaj si mansarda, si o suprafata de teren de 1700 mp (doua CF-uri) cu acces la doua strazi.
    Demisolul este compus din bucatarie, camara, beci, dressing si terasa incalzita cu acces in curtea din spatele proprietatii.
    Parterul este rezervat zonei de zi. Livingul generos ofera ocazia perfecta pentru a va relaxa in timpul liber, dispunerea mobilierului invitand la discutie in fata semineului in timp ce iluminatul ce impodobeste tavanul confera un aer modern intregului spatiu. Parterul este completat de o bucatarie semideschisa, mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice premium, cu acces in curte, baia cu cabina de dus, doua terase si accesul catre demisol sau spre etaj si mansarda.
    Etajul este dedicat zonei de noapte, aici gasim dormitorul matrimonial cu baie dotata cu vana cu hidromasaj si acces la terasa, alte doua dormitoare cu iesire la balcon si o baie cu vana.
    La mansarda se afla amenajat un birou spatios cu acces spre doua terase generoase, una dotata cu jacuzzi si sauna, ambele oferand o panorama spectaculoasa asupra orasului.
    Vila este construita din caramida, confortul termic al acesteia fiind asigurat de centrala termica pe gaz, tamplaria tripan, termoizolatia exterioara (10cm STO) si instalatia de aer conditionat. Curtea cu gazon si pomi ornamentali gazduieste zona barbeque, patru garaje o filigorie si doua porti de acces automate. Dintre dotarile vilei amintim sistemul de supraveghere video, sistemul de alarma; pretul include mobilierul si aparatura electrocasnica.
    Daca va doriti sa locuiti in una dintre cele mai frumoase vile din Alba Iulia cu finisaje moderne, aflata intr-o zona de nerefuzat, va asteptam la sediul agentiei pentru a va oferi detalii suplimentare.

Telefon: Ionel - 0745649525

Caracteristici

ID 4921
Zona Alba Iulia
Numar camere 5 camere
Suprafata utila 380 m2
Suprafata teren 1700 m2
Numar bai
Acoperis Da
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Mobilat 
An constructie 2010 
Grad finisaj Ultrafinisat 
Gresie Da
Faianta Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da