Termeni si conditii site


Termeni si conditii

    Agentia Ionel Imobiliare, in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.casealba.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment,fara nici un fel de notificare prealabila continutul website-ului www.casealba.ro, precum si informatiile cu privire la ofertele publicate de agentie pe alte website-uri care nu apartin agentiei,dar care promoveaza ofertele acesteia.In acest sens va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati acceptat sa le respectati.

    Utilizarea acestui website presupune o acceptare din partea dvs a acestor termeni si conditii.Simpla navigare pe paginile website-ului nu produce nici o obligatie din partea dvs.,insa utilizarea acestuia presupune acceptarea acestor conditii si devine o obligatie legala de a respecta conditiile inserate.

    Agentia Ionel Imobiliare poate folosi date cu caracter personal,dar numai cu acordul dvs.Agentia respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs.

    Agentia Ionel Imobiliare detine drept de autor pentru intreg continutul original al website-ului.Continutul original si alte informatii prezentate pe website, imaginile, textele, siglele, design-urile sunt sau pot fi protejate pe baza legilor in vigoare.

    Fara acordul prealabil scris al agentiei Ionel Imobiliare,orice copiere, retransmitere,redistribuire,publicare sau utilizare in scop comercial a oricarui material descarcat de pe web-site este strict interzisa ,exceptie facand cazurilor prevazute de lege.

    Agentia Ionel Imobiliare precizeaza ca toate informatiile referitoare la proprietati sunt furnizate de proprietarii acestora,motiv pentru care agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea acestora. Agentia Ionel Imobiliare nu garanteaza functionarea fara erori sau intreruperi, a website-ului, nu ofera garantii cu privire la faptul ca informatiile furnizate pe sau prin prezentul website sau pe alte website-uri unde agentia isi promoveza ofertele,sunt precise,complete sau actualizate.

    Corectitudinea acestor informatii poate fi probata numai prin verificarea actelor de proprietate,acte ce pot fi considerate,dupa caz,de anumiti proprietari confindentiale la momentul inceperii promovarii proprietatii pe website-ul nostru. In acest sens,orice persoana care isi bazeaza deciziile si actiunile pe informatiile continute in acest website,inainte de verificarea documentatiei imobilului,isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

    Agentia Ionel imobiliare respecta in totalitate confidentialitatea datelor. Toate ofertele prezentate pe website-ul oficial www.casealba.ro precum si pe alte website-uri care promoveaza ofertele agentiei au caracter informativ. Cumparatorii si vanzatorii au deplina libertate de a-si negocia direct intre ei pretul imobilelor tranzactionate, in prezenta si beneficiind de sprijinul unui agent imobiliar.

    Pentru a va asigura ca un anunt este de actualitate ne puteti contacta prin intermediul formularelor de contact din website,iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

    Prezentele clauze sunt aplicabile si ofertelor publicate de Agentia Ionel Imobiliare pe alte website-uri care nu apartin agentiei dar care promoveaza ofertele acesteia.

BAZA LEGALĂ

Conform cerințelor Regulamentului nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SNRE are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

 

CE DATE COLECTĂM

Datele dumneavoastră cu caracter personal care le colectăm sunt următoarele:

  • nume, prenume, numărul de telefon, e-mail – prin formularul de trimitere oferte/cereri
  • nume, email – prin formularul de contact

 

SCOPUL COLECTĂRII

 

Scopul colectării datelor cu caracter personal furnizate voluntar prin trimiterea unei solicitari pe site sau furnizate pe orice alta cale pusa sa dispozitie prin această pagină de internet îl reprezintă:

  1. efectuarea demersurilor inaintea incheierii unui contract, la solicitarea dumneavoastra si ulterior in vederea executarii obligatiilor contractuale;
  2. pentru a va putea raspunde intrebarilor adresate prin formularul de contact;
  3. pentru protejarea intereselor legitime ale societatii;
  4. pentru scopuri statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale