Casa de vanzare in Alba Iulia, Centru

349.000 €

Descriere

    Casa de vanzare in Alba Iulia, zona Centru,( str.Primaverii) structura caramida cu regim de inaltime  D+P+E+M, an constructie 2015. La demisol gasim un garaj pentru doua masini, doua camere,  bucatarie, camera tehnica si beci. Parterul   cu  suprafata   de 241 mp este compus din trei camere, bucatarie, baie, camera tehnica si  terasa deschisa de 30m; Posibilitate de amenajare a celei de a doua terase cu suprafata de 90 mp. La etaj sunt patru camere,  baia, terasa inchisa de 30 mp si un balcon iar la mansarda patru camere, hol si  baie .

    Casa este racordata la apa, gaz, curent ( inclusiv trifazic), si canal. Confortul termic este realizat cu ajutorul unei centrale termice pe gaz,  sobelor de teracota pe lemne,  semineului,  instalatie de panouri solare si  tamplariei termopan.  Suprafata construita/desfasurata este de 682 mp iar teren aferent 767 mp. Pretul include si un spatiu comercial pretabil birouri  compus din doua camere in suprafata de 55 mp ,(cu CF separat) cu acces din strada. 
   Datorita suprafetei construite considerabile, casa se preteaza pentru diferite activitati: private ( sediu firma, birouri, cabinete medicale, etc. )
   Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparare 0

Telefon: Ionel - 0745649525

Caracteristici

ID 4775
Zona Alba Iulia
Numar camere 13 camere
[Suprafata construita] 682 m2
Suprafata teren 767 m2
Numar bai
Acoperis Da
Tip acoperis tigla 
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Semimobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2015 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da