Casa de inchiriat in Alba Iulia

1.800 €

Descriere

    Vila de inchiriat in Alba Iulia de tip S+P+E+M, construita pe un teren de 2428 mp, a fost finalizata in anul 2001, are o suprafata construita la sol de 188 mp si o suprafata construita desfasurata de 571 mp. 
     Parterul gazduieste un living ce impresioneaza prin dimensiunile generoase, si numeroase ferestre care ofera o lumina naturala din belsug, un semineu din marmura, functional pe lemn; cu acces la terasa inchisa sau spre cele doua terase deschise si implicit in curtea amenajata. Zona de zi este completata de o bucatarie complet mobilata, o camara, un birou si doua grupuri sanitare.Scara placata cu marmura te conduce mai intai catre primul etaj unde sunt cinci dormitoare, doua bai si trei terase deschise si apoi catre mansarda care are compartimentarea realizata si unde prin finalizarea lucrarilor interioare veti putea personaliza spatiul asa cum veti dori. Demisolul casei are doua intrari si gazduieste crama, o bucatarie, baie, beci si garajul.
      Incalzirea casei este realizata cu ajutorul unei centrale termice pe gaz, a semineului si a doua sobe de teracota pe lemne. Curtea are o deschidere la strada de 23 m; aici vom gasi filigoria, balansoarul, o magazie pentru lemne, fantana si o livada cu diferiti pomi fructiferi. 
      Nu in ultimul rand, foarte important pentru viitorii chiriasi: zona este linistita, cu vecini pe masura, in apropiere exista statie auto.    
       

Telefon: Istina - 0740214410

Caracteristici

ID 5271
Zona Alba Iulia
Numar camere 7 camere
Suprafata teren 2428 m2
Numar bai
Acoperis Da
Tip acoperis tigla 
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Mobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2001 
Gresie Da
Faianta Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Microcentrala Da