Casa de vanzare in zona Ciugud

295.000 €

Descriere

   Daca sunteti in cautarea unui camin primitor cu finisaje moderne si de calitate, intr-o zona usor accesibila situat la 8 km de Alba Iulia, aceasta casa este exact ce aveti nevoie. 

   Arhitectura casei implementeaza cu succes un design modern si se remarca in primul rand prin eleganta. Spatiul interior a fost proiectat eficient si consta intr-o zona de zi la parter compusa din living, bucatarie inchisa - echipata complet cu mobilier si electrocasnice premium, camara si baie. Zona de zi este completata cu o terasa generoasa (28 mp) inchisa si incalzita cu acces in bucatarie si in curtea casei, care ofera lumina naturala din belsug si ocazia perfecta pentru a va relaxa in timpul liber, dispunerea mobilierului invitand la discutie in fata semineului pe lemne. Accesul in spatiul destinat odihnei se realizeaza cu ajutorul unei scari interioare placate cu lemn. Aici sunt trei dormitoare, baia cu vana si doua balcoane. La subsolul casei gasim un beci racoros.
    Casa  a fost finalizata in anul 2008, este construita din caramida, confortul termic este asigurat de centrala termica pe gaz, tamplaria termopan, termosemineu, termoizolatia exterioara si instalatia de aer conditionat. Racordata la reteaua de apa, gaz, curent si canalizare; internet, strada asfaltata. Terenul aferent casei are suprafata de 1676 mp - curte, zona pentru cultivarea legumelor si livada cu aproximativ 100 pomi fructiferi.
    Pretul include mobilierul. Alte facilitati - statie auto, magazin si scoala la aproximativ 300 m respectiv la 3 km de Theodora Golf Club (Teleac- Ciugud). Aceasta casa este amplasata in sat Totoi, la 8 km de Ciugud respectiv de Alba Iulia. 
    Oferta reprezentata exclusiv de Ionel Imobiliare. Comision cumparare 0.

Telefon: Ionel - 0745649525

Caracteristici

ID 5201
Numar camere 4 camere
Suprafata teren 1676 m2
Numar bai
Acoperis Da
Tip acoperis tigla 
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Mobilat 
Structura de rezistenta Caramida 
An constructie 2008 
Grad finisaj Ultrafinisat 
Gresie Da
Faianta Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da
Cablu TV Da
Internet Da