Servicii proprietari


Cunoastem ca sunt multi propietari care incearca sa-si vanda proprietatile pe cont propiu,ii intelegem si le respectam optiunea.Noi stim insa ca acesta alegere le va aduce o multime de clienti mai mult sau mai putin interesati,care o sa le treaca pragul la diferite ore,transformandu-le locuinta intr-un muzeu.Acestor proprietari le dorim succes si nervi tari pentru a parcurge cu bine procesul stresant prin care,cu siguranta,o sa treaca.

Serviciile noastre se adreseaza acelor proprietarii care prefera solutiile elegante ce aduc relaxare, timp si in final mai multi bani.

In cel mai scurt timp de la solicitarea dvs ,va punem la dispozitie un agent imobiliar specializat in tipul dvs. de proprietate. Serviciile oferite de noi sunt urmatoarele:
» Verificarea actelor necesare vanzarii imobilului
» Analiza comparativa de piata
» Estimarea unui pret realist de tranzactionare
» Promovarea pe cele mai potrivite canale media
» Colaborare cu cela mai bune agentii imobiliare din Alba Iulia
» Selectia cumparatorilor
» Asistenta pe parcursul negocierilor cu potentialii cumparatori
» Securitatea tranzactiei

INFORMATII UTLILE

Comisionul agentiei - se plateste in momentul semnarii promisiuni (actului) de vanzare.

Pentru serviciile de intermediere prestate, practicam urmatoarele comisioane:
1.Pentru toate imobilele situate in Alba Iulia precum si pentru imobilele situate in afara municipiului Alba Iulia si a caror preturi sunt de de minim 30 000 euro, comisionul este de 3% (neg) din pretul de vanzare.
2.Pentru imobilele cu preturi mai mici de 30.000 euro precum si pentru cele situate in afara municipiului Alba Iulia, comisionul este cuprins intre 2% si 6% din pretul de vanzare si se negociaza la sediul agentiei.3.Inchiriere – 50% din valoarea chiriei pe o luna.
* Tarifele se aplica pentru persoane fizice sau juridice si nu se adauga TVA.
* Clientii fideli beneficiaza de reducere de pana la 50%.
* Negocierea comisionului este determinata de valoarea tranzactiei, complexitatea si de cheltuielile agentiei legate de solutionarea cererii clientului.
* Inainte de a ne contacta va rugam sa studiati sectiunea Termeni si Conditii.