Vanzare casa noua in Ciugud

265.000 €

Descriere

   Daca va doriti una dintre cele mai frumoase case din Ciugud, cu o arhitectura moderna si care impresioneaza prin eleganta si calitatea finisajelor, atunci aceasta casa cu siguranta se va ridica la nivelul asteptarilor d-voastra. 

     Finalizata in anul 2021 pe o parcela de teren in suprafata de 700 mp cu front stradal de 25 m, proprietatea cu o suprafata utila de 242 mp prezinta o compartimentare de tip decomandat si este structurata pe trei niveluri (demisol – 95 mp, parter – 74 mp, etaj – 74 mp). 

     Parterul gazduieste un living cu acces la terasa si implicit in curtea amenajata unde se gaseste o filigorie cu gratar si mobilier de bucatarie. Zona de zi este completata de o bucatarie inchisa echipata cu mobilier si electrocasnice premium, cu acces la terasa, un birou, un hol si o baie cu cabina de dus. Urcand de scara interioara placata cu lemn masiv veti ajunge in spatiul destinat odihnei. Aici sunt dispuse trei dormitoare ( dormitorul matrimonial cu dressing si acces la doua balcoane) baia cu suprafata generoasa (14mp) dotata cu vana si cabina de dus si doua balcoane. Demisolul amplasat sub intreaga casa gazduieste garajul pentru doua masini si doua boxe pentru depozitare.

      Dintre dotarile casei amintim incalzirea in pardosea la nivelul parterului si in baia de la etaj, sistemul de alarma si supraveghere video, instalatia de aer conditionat, semineul electric si sistemul de irigare programabil. Racordata la reteaua de apa, gaz, curent si canal. Mobilierul si aparatura electrocasnica incluse in pret. 

      Daca doriti sa locuiti langa Alba Iulia, intr-o comuna extrem de curata si bine administrata, cu acces facil la autostrada A 10, aceasta casa este alegerea perfecta. 

  


Telefon: Ionel - 0745649525

Caracteristici

ID 4833
Numar camere 5 camere
Suprafata utila 242 m2
Suprafata teren 700 m2
Numar bai
Acoperis Da
Tip acoperis tigla 
Apa Da
Gaz Da
Canalizare Da

Specificatii

Grad mobilare Mobilat 
Grad finisaj Finisat 
Gresie Da
Faianta Da
Parchet Da
Geamuri termopan Da
Izolatie termica Da
Microcentrala Da